Societat

La recepta

Còctels de fantasia

BLOODY MARY BRUIXA D'OR El local Nyam, rebost de la Bruixa d'Or de Sort, ofereix productes tradicionals de dia i còctels de fantasia a la nit

La Bruixa d'Or, la popular administració de loteria de Sort, ha obert un local, el Nyam, on durant el dia podem trobar productes típics del Pirineu i prendre un cafè o un refresc, i a la nit es transforma en un elegant establiment on es poden degustar alguns dels millors còctels del Pirineu. El propietari, l'inquiet empresari Xavier Gabriel, hi ha volgut recrear un ambient especial i molt relacionat amb la idea de la sort i el misteri, i els còctels, d'una certa complexitat i sofisticació, en són una part fonamental. Un d'ells és el còctel especial Bruixa d'Or, preparat amb una base de Bloody Mary.

d.m.

RECEPTA
Nyam, el Rebost de la Bruixa d'Or Avinguda de la Generalitat, 13 Sort
INGREDIENTS:
El Bruixa d'Or pren la base d'un Bloody Mary (vodka amb tomàquet o llima, cogombre i espècies) però presentat amb una textura màgica i sedosa, amb una boirosa capa de fum cobrint el líquid
“Res no és impossible” és el lema de Xavier Gabriel, i amb aquesta filosofia va obrir el Nyam, amb la bruixa sempre present, també en un mirall de realitat augmentada on ens podem fotografiar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.