Societat

La recepta

La cuina de les flors

LA CALÈNDULA. Iolanda Bustos ofereix una acurada cuina en què destaquen les flors i les herbes

Peleu la síndria i talleu-la a làmines d'uns 3 o 4 mm. Regueu amb unes gotes d'oli la planxa, que ha d'estar ben calenta, i poseu-hi la síndria, un parell de minuts per banda. Salpebreu-la i poseu-la en un plat a la nevera. Després talleu-la amb el ganivet donant-hi forma arrodonida. Per a les flors farcides, barregeu el recuit amb la tòfona esmicolada, una mica de sal i oli; ompliu una mànega de boca fina amb la barreja i ompliu les flors. Serviu el carpaccio a la base d'un plat gran i a sobre poseu-hi les flors farcides, els barrets dels bolets flammulina en cru, un raig d'oli i un microbrot de diverses herbes, tipus bleda, remolatxa o ruca.

U.C.

Recepta: ‘Carpaccio‘ de síndria amb conillets farcits de recuit trufat
La Calèndula Restaurant. Tva. de la Creu, 33. Girona
INGREDIENTS:
1/2 síndria, 1 recuit de drap, una tòfona d'estiu, un manat de flammulina, sal, pebre i oli extra d'oliva arbequina.
La xef de La Calèndula, Iolanda Bustos, explica que aquest plat original desconcerta els comensals, que, inicialment, es pensen que mengen carn o peix quan, en realitat, és síndria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
lleida

El catàleg de béns protegits de Lleida creix fins a 552 elements

Lleida
societat

Catalunya lidera el rànquing estatal en desnonaments

barcelona

La DO Cava es reivindica

Barcelona
calonge i sant ANTONI

Inicien les obres del Centre d’Interpretació del Vi

calonge i sant antoni
La lluita contra el despoblament

Cap municipi sense banc

GIRONA
SOLIDARITAT

‘El Messies’, en favor de La Marató de TV3

SALUT

Cinc anys del bosc de l’hospital d’Olot que vincula natura i nadons

OLOT

Quinze magnífics (de moment)

Barcelona
tarragona

Un túnel de llums de 33 metres de llarg que sincronitza llum i so, novetat de Nadal a Tarragona

TARRAGONA