Societat

Controlat l'incendi forestal de Tivissa

El foc ha cremat 146 hectàrees de vegetació, majoritàriament de matoll i pi blanc

Les persones desallotjades ja han pogut retornar als seus habitatges

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat cap a les set de la tarda l'incendi forestal de Tivissa (Ribera d'Ebre) que des d'aquest dijous a la tarda ha cremat 146,6 hectàrees forestals. Els Bombers el donen per controlat un cop han pogut assegurar tot el perímetre i han passat les hores de major insolació. Així, de forma gradual, es retiraran part dels efectius que han estat treballant al llarg de tot el dia i es mantindran a lloc durant tota la nit set dotacions terrestres dels Bombers remullant els punts calents que puguin quedar a l'interior del perímetre.

Segons les darreres dades del Cos d'Agents Rurals, la superfície afectada per aquest incendi ha estat de 146,6 hectàrees de vegetació, majoritàriament de matoll i pi blanc. Les persones que van ser desallotjades ahir i aquest matí, 25 en total, ja se'ls ha comunicat que podien retornar als seus respectius habitatges.

A més, segons el Servei Català de Trànsit, ja s'ha restablert la circulació de la carretera TV-3031 que es trobava interrompuda entre els quilòmetres 0 i 6 des d'ahir a causa de la proximitat d'aquest incendi.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha donat per finalitzada la prealerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) un cop s'ha donat per controlat l'incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.