Societat

Dos morts i cinc ferits en un xoc frontal entre dos vehicles a Esparreguera

La col·lisió s'ha produït quan passaven uns deu minuts de les dues del migdia en el camí veïnal Mas d'en Gall

Un dels turismes estava ocupat per quatre persones i l'altre per tres

Dues persones han mort i cinc més han resultat ferides de diversa consideració en un xoc frontal entre dos vehicles a Esparreguera (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'accident s'ha produït quan passaven uns deu minuts de les dues del migdia en el Mas d'en Gall, a l'alçada del quilòmetre 2. Dels ferits, un es troba en estat greu i ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, mentre que dels altres quatre, tots ells en estat menys greu, dos han estat evacuats a l'Hospital de Bellvitge i els altres dos al Moisès Broggi. Un dels turismes estava ocupat per quatre persones i l'altre per tres, segons els Bombers de la Generalitat.

Fins a la zona, s'hi han desplaçat sis unitats del SEM, cinc ambulàncies i un helicòpter medicalitzat; quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han fet tant la primera atenció sanitària com el rescat de l'interior dels vehicles de les víctimes mortals i d'una de les ferides greus que hauria quedat atrapada també; tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dos de la Policia Local d'Esparreguera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.