Societat

transport

Sant Quirze demana més busos per anar a l'hospital de Terrassa

Fins fa quinze dies els veïns de Sant Quirze del Vallès que havien d'anar a Terrassa o a l'hospital de Terrassa tenien un autobús cada hora. No era molt, però ara els sembla la panacea. I és que la direcció general de Transport ha reduït dràsticament la freqüència de pas, argumentant que el servei només té 3,36 usuaris per trajecte. El resultat d'aquesta restricció és que hi ha dues franges horàries –de set a deu del matí i de cinc de la tarda a vuit del vespre– en què no passa cap autobús per un municipi que tampoc no té servei de tren directe ni a l'hospital ni a Terrassa.

“Afecta sobretot a primera hora estudiants o gent gran que va a l'hospital”, comenta Rosa Sáez, portaveu de la plataforma Volem Autobusos, que ja ha presentat més de 300 signatures a l'Ajuntament per reclamar que “es racionalitzi el servei”. El consistori els ha donat suport i s'ha compromès a fer gestions davant la direcció general de Transport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.