Societat

Ple absolut en el sopar popular de les Fires

Unes tres-centes persones omplen l'envelat de la plaça Miquel de Palol en la primera edició de l'esdeveniment

Unes tres-centes persones van assistir ahir al vespre a la primera edició del sopar de festa popular de les Fires de Sant Narcís, que es va celebrar a l'envelat de la plaça Miquel de Palol, al barri de la Devesa. La regidora responsable de la programació de Fires, Marta Madrenas, va admetre que estaven “molt i molt contents” per la resposta ciutadana en la recuperació del sopar de festa major.

De fet, només durant la jornada d'ahir es van vendre una vuitantena d'entrades, fet que va provocar que es pengés el cartell de complert, ja que no es preveia reunir més dels tres-cents comensals que finalment hi van participar. L'equip de govern va instaurar a les Fires d'aquest any aquest sopar de festa major amb la voluntat de recuperar actes populars que puguin fomentar la participació dels veïns i veïnes de la ciutat de Girona.

El sopar tenia un cost de 12 euros i el menú previst, que va anar a càrrec del grup de Girona Avança, estava compost per una amanida catalana, un rostit de festa major amb la recepta tradicional, pa amb tomata i coca de postres. Una nodrida representació de l'equip de govern, encapçalada per l'alcalde, Carles Puigdemont, també va participar en el sopar. Puigdemont va agrair al principi de l'acte la participació de tots els assistents.

El primer sopar popular de Fires va tenir l'acompanyament musical de les corals Geriona i Gospelians, protagonistes del programa de TV3 Oh happy day. Després del sopar popular, el grup de country The Country Revival Farmers va ser l'encarregat de posar el colofó a la festa amb el concert i ball amb els seus cinc músics i els dotze ballarins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia