Societat

JOAQUIM BOADAS

PRESIDENT DEL GIRONA FC

“És el primer any sense atraccions”

Quin record té de les Fires de Sant Narcís de Girona?
Les Fires han estat sempre una cosa que esperava tot l'any amb molta il·lusió, igual que la cavalcada de Reis. Hi anava, de petit, amb la família i més tard amb els amics. En tinc un bon record. Sempre pujava a alguna atracció o altra, però aquest any serà el primer que no ho faré, perquè tinc un esquinç.
Quines són les atraccions que li agraden?
A mi, el que més m'agradava eren les muntanyes russes. Des dels vuit anys que recordo que hi pujava. També m'agradava la del vaixell pirata o una de la qual ara no recordo el nom i que té una forma de V. Totes les atraccions han anat evolucionant. Però el que sí que no m'agrada gaire és la que et mareja.
Aquest any, el Girona també s'ha apuntat a les atraccions, en aquest cas al partit, a un euro. Què s'ha de fer avui per veure l'Hèrcules a un euro?
És una iniciativa pensada per als menors de catorze anys. Igual que hi ha hagut Fires o circ a un euro, hem pensat que es pugui veure el partit de Fires contra l'Hèrcules a un euro. Avui es pot passar per les taquilles i recollir l'entrada abans del partit [a les vuit]. Hem pensat que és una bona iniciativa perquè hi hagi una bona entrada i el camp es pugui omplir. A més, farem un homenatge a en Nil Marín, porter del filial [mort dissabte passat d'accident de trànsit].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]