La vida social
Cervesa artesana elaborada amb productes naturals de Santa Pau
Civada, flocs de civada, llúpol, ordi, aigua... són els ingredients per fer cervesa. Ara, Josep Arcas n'ha fet de tres tipus amb tots aquests ingredients produïts a Santa Pau. El resultat és la Santa Pau Honey Porter, la Santa Pau Brown Ale i la Kroskat Volcanic Craft Beer from Catalonia. El nom ja és prou explícit, però, a més, les etiquetes reprodueixen, en cada cas, els colors de l'actual bandera de Santa Pau, els del club poliesportiu local, i, en la Kroskat, dos estels de cinc puntes molt explícits.
Arcas és un veí que es va quedar sense feina. Feia temps que s'havia aficionat a fer cervesa artesana per a l'autoconsum i va veure una oportunitat. La Santa Pau Brown Ale és una cervesa torrada de 7 graus; la Santa Pau Honey Porter, de 6,6 graus, una rosa amb sègol, flocs de civada, ordi, llúpol, aigua, llevats i mel, i la Kroskat, de 6 graus, una rossa amb una base de malt d'ordi, llúpol, aigua i llevat amb mel del poble.