Societat

Trobat sa i estalvi el nen desaparegut aquest dissabte a l'Hospitalet de l'Infant

Una veïna ha trobat l'infant als afores de la localitat, però ja al municipi de Mont-roig del Camp

Ha trucat al telèfon habilitat per rebre informació sobre el seu parador

Una veïna ha trobat aquesta tarda sa i estalvi Tolya Ruiz Serrano, el nen d'onze anys que va desaparèixer aquest dissabte a la nit a l'Hospitalet de l'Infant (Baix Ebre), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El nen, de nom Tolya, ha estat trobat per una veïna cap a les 20h d'aquesta nit a la zona de Miami Platja, molt a prop de l'Hospitalet de l'Infant, però ja al municipi de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

La veïna ha trobat al nen sa i estalvi i ha trucat al telèfon que s'havia habilitat per rebre informació sobre el seu parador.

El nen se'n va anar la seva casa de l'Hospitalet de l'Infant cap a les 20.15 hores d'ahir i, dues hores després, els seus pares van denunciar la seva desaparició, en no tenir pistes sobre el seu parador.

Per localitzar el menor s'havia establert un ampli dispositiu, amb efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i diversos voluntaris, entre familiars i amics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia