Societat

Més d'un centenar passatgers evacuats d'un tren de la línia R3 a les Franqueses del Vallès

Una avaria a la catenària de la línia Barcelona-Vic interromp la circulació ferroviària entre Granollers Canovelles i el Figaró

Renfe habilita un transport alternatiu per carretera

Més d'un centenar de passatgers d'un tren de la línia R3 de Rodalies han hagut de ser evacuats a causa d'una incidència tècnica a Les Franqueses del Vallès. Una avaria a la catenària de la línia Barcelona-Vic ha interromput la circulació ferroviària entre les estacions de Figaró i Granollers Canovelles.

L'avaria s'ha produït cap a un quart de deu de la nit a l'altura de la Garriga i ha afectat quatre trens afectats per l'avaria. A la resta de la línia hi ha retards que poden superar l'hora.

Un dels combois, que havia sortit de l'Hospitalet de Llobregat i que havia d'arribar a Ripoll a les 22.06 hores, ha quedat aturat a les Franqueses del Vallès, al tram situat darrera de l'Ajuntament. Segons ha informat la Policia Local de d'aquesta localitat, tots els afectats han pogut sortir del tren sense cap incidència i no hi ha hagut cap ferit.

Els passatgers han estat traslladats a un autobús per pogut continuar el viatge per carretera cap a les seves destinacions.

En la incidència han treballat efectius dels Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local.

Un altre tren amb sortida a la Tour de Querol i arribada a l'Hospitalet de Llobregat a les 21.56 hores s'ha aturat a l'estació de Centelles. El tercer, que feia el recorregut de Vic a l'Hospitalet de Llobregat, s'ha quedat a l'estació de Centelles. I, finalment, un tren que havia de sortir de L'Hospitalet i arribar a Vic a les 22:08, s'ha aturat a l'estació de Granollers Canovelles.

Tècnics d'Adif i Renfe treballen per solucionar l'avaria el més aviat possible. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha activat la prealerta del Ferrocat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona

Segellat de juntes, canvi de vàlvules i rajoles per obrir la piscina de Vallparadís el 22 de juny

Terrassa

S’amplien els topalls d’ingressos per tenir la T-Blanca dels busos

Terrassa
mediterrani

Llibertat pels nou acusats a Grècia del naufragi del pesquer 'Adriana'

barcelona
economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja