Societat

Dos morts i diversos ferits en dos accidents a la Selva del Camp i l'Ametlla de Mar

Aquest dimecres a la nit hi va haver un xoc múltiple entre sis turismes i un camió a la C-14

Dos camions han xocat frontalment aquest dijous de matinada a la N-340 al Baix Ebre

Dos accidents aquest dimecres a la nit al Baix Camp i aquest dijous a la matinada al Baix Ebre han provocat dos morts i diversos ferits a la C-14, a la Selva del Camp, i a la N-340, a l'Ametlla de Mar.

Una persona ha mort, una ha resultat ferida greu i dues han quedat ferides lleus aquest dimecres a la nit en un xoc múltiple, amb sis turismes i un camió implicats, a la C-14 a la Selva del Camp (Baix camp). L'accident ha passat cap a un quart d'onze de la nit quan dos cotxes han topat, i la resta, quatre turismes i un camió han xocat posteriorment. La víctima mortal és un home, Rodel D., de 30 anys, nacionalitat romanesa i veí de Constantí. El ferit de gravetat ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, els dos ferits menys greus han estat evacuats a l'Hospital Sant Joan de Reus. En l'accident també han resultat ferides lleus quatre persones més.

Els quatre ferits de menys gravetat han estat traslladades als centres Hospitalaris Sant Joan de Reus, Santa Tecla de Tarragona i Pius Valls. En el sinistre hi ha intervingut sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i sis unitats del SEM. Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ha estat tallada en els dos sentits de la marxa durant quatre hores.

En el segon accident, una persona ha mort i una altra ha quedat ferida menys greu aquest dijous a la matinada en un accident de trànsit entre dos camions a la N-340 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís del sinistre s'ha rebut a les 3.30 hores, al punt quilomètric 1.118. Els dos vehicles de gran tonatge han xocat frontalment i ha mort un dels conductors. L'altre xofer ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus. En el sinistre hi han treballat nou dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres vehicles dels Bombers de la Generalitat que han hagut d'excarcerar els conductors, i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia