Societat

Un mosso d'esquadra rep una punyalada a Puig-reig

El presumpte agressor i el seu germà han estat detinguts

L'agent ha estat operat a l'Hospital de Manresa i es troba fora de perill

Un agent dels Mossos d'Esquadra ha resultat ferit aquest dijous al migdia per una punyalada a la zona lumbar a Puig-reig (Berguedà). El policia ha estat traslladat a l'Hospital de Manresa, on ha estat intervingut quirúrgicament, on es troba estable i fora de perill.

Interior ha explicat en un comunicat que el presumpte autor de l'atac ha estat detingut per agredir amb una arma blanca un agent del cos policial.

Els fets han tingut lloc cap a les dues del migdia durant un dispositiu per detenir una persona relacionada amb diversos delictes de receptació.

Un dels agents ha aturat ha aturat el sospitós i, mentre l'estava identificant, ha rebut una punyalada per l'esquena per part del germà de la persona que estava sent identificada. Tot seguit els dos homes han fugit en direccions oposades.

Arran d'aquests fets s'ha establert un dispositiu de tancament a la població que ha permès detenir els fugitius. Es tracta de dos joves de 22 i 24 anys, de nacionalitat equatoriana i veïns de Puig-reig.

Tres dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han realitzat la primera atenció a l'agent, que ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central manté oberta la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia