Societat

Un incendi obliga a tallar la C-33 en sentit nord a La Llagosta

Un dels dos carrils afectats s'ha pogut reobrir

Un foc crema 500 hectàrees de matolls i arbrat a Collserola

Un incendi de matolls ha obligat a tallar la C-33 durant mitja hora a l'altura de La Llagosta, segons han informat aquest dijous els Bombers de la Generalitat.

El foc s'ha declarat uns deu minuts abans de les nou de la nit en una zona de borrissol de pollancres a tocar de l'autopista i, tot i ser de poca entitat, ha provocat flames intenses que han afectat la via.

Durant la primera mitja hora ha calgut tallar l'autopista en tots dos sentits de la marxa. Minuts abans de dos quarts de deu de la nit ja s'ha pogut reobrir la circulació en sentit sud.

Cap a tres quarts de deu s'ha pogut obrir un dels carrils en sentit Mollet del Vallès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

A un quart d'onze els Bombers de la Generalitat han donat per controlat el foc i han informat que ja s'havia restablert el transit en els dos sentits de la marxa.

Sis dotacions dels Bombers han treballat en les tasques per extingir l'incendi.

El foc ha cremat quatre hectàrees de borrissol de pollancre i ha afectat matolls i arbrat.

Un foc crema 500 metres quadrats de vegetació a Collserola

Un incendi forestal a Collserola ha cremat aquest dijous a la tarda uns 500 metres quadrats de matolls i arbrat.

El foc s'ha declarat cap a dos quarts de sis a la zona coneguda com el Pla dels Maduixers, ubicada entre el final del Tramvia Blau i la carretera de les Aigües. Els Bombers de Barcelona han donat per controlat l'incendi mitja hora més tard i una hora més tard l'han donat per extingit. En les tasques d'extinció hi han treballat sis dotacions del cos d'emergències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia