Vallès Oriental

GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MOTOGP

Aleix Espargaró acaba els lliures amb el tercer millor temps del cap de setmana

Pol Espargaró acaba desè i Stefan Bradl obté el millor temps per davant de Marc Màrquez

Aleix Espargaró no ha pogut millorar els registres aconseguits ahir i té el tercer millor temps del cap de setmana al final de la tercera sessió de lliures de la categoria de MotoGP, per darrere d’Stefan Bradl i de Marc Màrquez. El seu germà Pol sí que els ha millorat però ha baixat fins el desè lloc.

Després de les tres sessions d’entrenaments lliures els germans Espargaró afrontaran les sessions qualificatòries des del tercer i el desè lloc, respectivament. Aleix Espargaró (NGM Forward Racing) no ha pogut millorar el registre aconseguit ahir (1:41.672) i s’ha vist superat per l’alemany (LCR Honda MotoGP) Stefan Bradl, que ha marcat el millor temps amb 1:41.357, i per Marc Màrquez (Repsol Honda Team), amb 1:41.551, que ha estat el primer de superar al gran dels Espargaró durant aquesta primera sessió d’entrenaments d’avui. El gran dels germans Espargaró ha fet un temps d’1:41.875 -setè millor temps d’avui-, dues dècimes superior al temps aconseguit ahir.

Per la seva banda Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech3) sí que ha aconseguit millorar en més de mig segon el millor registre d’ahir (1:42.608) i, amb un temps d’1:41.950 ha arribat a situar-se amb el quart millor temps. La millora de temps general als últims minuts de la sessió però, l’han fet baixar fins al desè lloc final.

Pel que fa a l’equip Avintia Racing de Cardedeu, els seus pilots Héctor Barberà i Mike Di Meglio han acabat aquesta tercera sessió de lliures en el 20è i 23è lloc, respectivament, amb uns temps d’1:43.840 -Barberà- i d’1:45.001 -Di Meglio.

ÀLEX MÀRQUEZ DOMINA LA TERCERA SESSIÓ A MOTO3

La tercera sessió d’entrenaments lliures a la categoria de Moto3 han situat a Àlex Màrquez (Estrella Galícia 0,0) amb el millor temps (1:50.519) com a gran dominador de la categoria, amb més de mig segon de marge respecte el segon classificat, el sudafricà Brad Binder (Ambrogio Racing), que ha fet un temps d’1:51.089, i del basc Efrén Vázquez (SaxoPrint-RTG), amb 1:51.131. El petit dels germans Màrquez ha estat l’únic pilot de la categoria petita en rebaixar els temps per sota de l’1:51.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia