Vallès Oriental

GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MOTOGP

Aleix Espargaró sortirà des de la segona fila de la graella després d’aconseguir el sisè millor temps

Pol Espargaró sortirà des del desè lloc i la ’Pole Position’ se l’endú Dani Pedrosa

Els pilots granollerins Aleix i Pol Espargaró sortiran demà des de la sisena i la desena posició, respectivament, de la graella de MotoGP després dels entrenaments oficials d’avui. Dani Pedrosa ha estat el més ràpid, per davant de Jorge Lorenzo i del seu company d’equip Marc Màrquez, que ha caigut.

Marc Màrquez (Repsol Honda Team) ha estat el primer de marcar la pauta amb un temps d’1 minut 41 segons i 135 mil·lèssimes, mentre els germans Espargaró pràcticament calcaven els seus temps i es situaven vuitè i novè respectivament -1:41.953 Aleix i 1:41.983 Pol. Després d’uns minuts sense cap canvi substancial, Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) li ha pispat la ’Pole Position’ a Màrquez essent l’únic pilot de la graella capaç de baixar per sota d’1:41 (1:40.985).

Cap més pilot ha estat capaç de rebaixar aquest temps i només Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP) s’hi ha apropat prou com per, a més, superar de retruc el temps de Màrquez, que als últims minuts ha patit una caiguda. Aleix Espargaró (NGM Forward Racing) ha aconseguit finalment el millor temps de tot el cap de setmana (1:41.208) que li ha servit per pujar al cinquè lloc, tot i que finalment ha acabat sisè, mentre el seu germà Pol (Monster Yamaha Tech3) també ha aconseguit el millor temps del cap de setmana que li ha valgut el desè millor temps final (1:41.677), a només sis mil·lèssimes de segon del novè classificat, el colombià Yonny Hernández (Energy TI Pramac Racing).

MÀRQUEZ DOMINA LA QUARTA SESSIÓ LLIURE I ELS PILOTS D’AVINTIA TANCARAN LA GRAELLA

A la quarta sessió d’entrenaments lliures, la que decideix quins 12 pilots es disputaran la ’Pole Position’ en la definitiva sessió 2 de qualificació, l’Aleix Espargaró havia aconseguit el quart millor temps (1:42.549) i el seu germà Pol -amb una sortida de pista inclosa- havia aconseguit el 12è millor temps (1:43.421). Marc Màrquez havia aconseguit el millor temps (1:42.225), per davant de Jorge Lorenzo (1:42.305) i de Dani Pedrosa (1:42.403).

Els pilots de l’equip Avintia Racing de Cardedeu Héctor Barberà i Mike Di Meglio no han tingut massa sort i demà començaran la cursa des de la cua de la graella després d’aconseguir uns temps d’1:44.115 i 1:45.012, respectivament a la Q1 -no havien passat el tall a la quarta sessió d’entrenaments lliures.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia