Vallès Oriental

GRAN PREMI D'HOLANDA DE MOTOCICLISME

Aleix Espargaró aconsegueix al circuit d'Assen la seva primera 'Pole Position'

El seu germà Pol sortirà des de l'onzè lloc després d'una sessió marcada per la pluja

Aleix Espargaró ha aconseguit aquest migdia la seva primera 'Pole Position' des que és pilot del mundial de motociclisme. El gran dels Espargaró ha estat el primer de sortir a rodar a la sessió de qualificació i ha aconseguit el millor temps abans que comencés a ploure. El seu germà Pol sortirà onzè.

Després d'haver aconseguit ahir el millor temps dels entrenaments lliures i, alhora el rècord del circuit holandès amb un temps d'1 minut 33 segons 653 mil·lèssimes, avui Aleix Espargaró (NGM Forward Racing) ha aconseguit la seva primera 'Pole Position' a MotoGP -també és la seva primera com a pilot mundialista-. El gran dels Espargaró ha estat el primer de sortir a la pista i ha fet el temps més ràpid (1:38.789) just abans que comencés a ploure al circuit. A partir d'aquest moment els temps ja no han millorat. El granollerí estarà acompanyat a la primera fila de la graella pels dos pilots oficials d'Honda, Marc Màrquez i Dani Pedrosa, que han marcat temps superiors al minut i 40 segons.

Per la seva banda el seu germà Pol (Monster Yamaha Tech 3) no ha tingut tanta sort i tan sols ha pogut aconseguir l'onzè millor temps (1:43.085), superant l'italià Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) amb més de mig segon. Els pilots de l'equip Avintia de Cardedeu, Héctor Barberà i Mike di Meglio, sortiran des del 20è i el 23è lloc, respectivament.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia