territori

Mor un home de 70 anys a la platja de l'Arenal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

La víctima, veí de Saragossa, ha entrat a l'aigua amb la seva dona i després ella l'ha perdut de vista

Un home de 70 anys ha mort aquest matí mentre es banyava a la platja de l'Arenal, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Segons les primeres informacions els fets han pels volts de les 11 del matí. L'home, veí de Saragossa, ha entrat a l'aigua amb la seva dona i al cap de poca estona ella l'ha perdut de vista i ha sortit a demanar ajuda al socorrista, que ha iniciat la recerca. Llavors s'ha localitzat l'home surant. El servei de socorrisme l'ha tret de l'aigua i li ha practicat maniobres de recuperació que no han tingut resultat. Posteriorment el SEM ha continuat les maniobres però tampoc s'ha pogut fer res per salvar la vida de l'home, ha informat Protecció Civil en un comunicat.

Protecció Civil ha rebut avís a les 11.23 hores de la mort d'aquest home, de nacionalitat espanyola i veí a Saragossa a la platja de l'Arenal, a l'alçada de l'Hotel Vistamar, on onejava la bandera verda en el moment dels fets.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia