Societat

Moren vuit persones en un accident de trànsit a Alacant

Un camió envaeix el carril contrari a l'autovia A-7 a l'alçada de Coix i xoca amb la furgoneta en què viatjaven les víctimes

El xòfer del camió, localitzat a 20 metres del lloc de la col·lisió, està ingressat a l'Hospital Comarcal del Baix Segura, a Oriola

Vuit persones -tres homes, tres dones i dos nens- han mort en un accident de trànsit registrat aquest dimarts a la tarda a l'autovia A-7 al seu pas per la localitat de Coix (Alacant), quan un camió ha envaït la via contrària de circulació i ha xocat amb una furgoneta, que s'ha incendiat, en què viatjaven les persones que hi han perdut la vida.

La col·lisió ha estat “brutal”, segons han assegurat fonts de la Guàrdia Civil, fet que ha provocat que els dos vehicles hagin sortit de la calçada i hagin anat a parar en un canal de desaigüe d'aigües pluvials. Malgrat que al punt quilomètric on s'ha produït el sinistre hi ha una doble tanca metàl·lica de separació entre els dos sentits de circulació, el camió ha envaït la via contrària per on circulava en aquell moment la furgoneta.

Les persones que han mort són els ocupants de la furgoneta, mentre que el conductor del camió està ferit, i les proves d'alcoholèmia i consum de drogues que se li han practicat han donat negatiu, ha informat la Guàrdia Civil de Trànsit.

El xòfer del camió, que està ingressat a l'Hospital Comarcal del Baix Segura, a Oriola (Alacant), ha estat localitzat a 20 metres del lloc de l'accident, si bé encara no s'ha determinat si ha sortit pel seu propi peu de la cabina de conducció per evitar cremar-se o n'ha sortit disparat com a conseqüència de l'impacte de la col·lisió, han afegit les mateixes fonts.

El succés ha tingut lloc al voltant de les 16.40 hores al punt quilomètric 543, a l'alçada del municipi de Coix. A més, s'ha donat la circumstància que el vehicle en què viatjaven les víctimes, a més d'incendiar-se, ha quedat immobilitzat entre el camió i una de la parets laterals de la rasa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia