territori

Vandellòs acull aquest cap de setmana la cursa i caminada de muntanya Vandekames

Com a novetat, es duran a terme diverses xerrades sobre com afrontar un esdeveniment esportiu de muntanya a càrrec de diversos esportistes

Les principals novetats de la Vandekames es duran a terme el dia abans de l’esdeveniment esportiu, l'1 d’agost, a les 8 del vespre, a Ca la Torre de Vandellòs. Les xerrades aniran encaminades a orientar i preparar els esportistes per afrontar un repte esportiu com la Vandekames: "Com preparar una cursa de llarga distància", a càrrec d’Elena Calvillo, que ha estat la guanyadora absoluta femenina de les tres edicions de la Vandekames, i "La hidratació en les curses de muntanya", a càrrec de Toni Duart. Finalment Marc Fernández i Josep Gavira, socis del Centre Excursionista Serres del Mestral, compartiran la seva experiència de fer la volta a Catalunya a peu en 15 dies.

Compte enrere per la quarta edició de la Cursa i Caminada de Muntanya Vandekames, que se celebrarà el dissabte 2 d’agost a Vandellòs, a partir de les 5 de la tarda. Els interessats en apuntar-se a aquest esdeveniment esportiu adreçat a tota la família encara ho poden fer fins aquest dijous 31 de juliol, a través de la pàgina web. Així mateix el divendres encara es podran fer inscripcions presencials a la botiga Evasion Running de Reus i el dissabte els participants es podran inscriure al pavelló de Vandellòs, a partir de les 3 de la tarda.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia