Vallès Oriental

Neus Marrodan, candidata d'Acord i ERC de la Garriga

Actualment és la primera tinent d'alcalde

Les assemblees d'Acord i ERC de la Garriga van escollir dimarts Neus Marrodan com a candidata a les eleccions municipals de l'any que ve. Des que Jordi Perales va deixar l'Ajuntament, la candidata és la primera tinent d'alcalde del govern que presideix Meritxell Budó (CiU).

Les assemblees d'Acord Independentista de la Garriga i de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) han escollit Neus Marrodán com a candidata de les eleccions municipals de 2015 a la Garriga. L'actual primera tinent d'alcalde a
l'ajuntament encapçalarà la candidatura conjunta d'Acord i ERC en una proposta que presentarà novament i idees programàtiques a partir de les aportacions diversos sectors de la societat garriguenca.
Neus Marrodán i Torrents, de 42 anys, és arquitecte tècnic de professió i també és titulada en desenvolupament directiu. Es presenta com a independent i era la número tres de la candidatura d'Acord del 2011.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia