Vallès Oriental

Una planta al Brasil potencia l'expansió de Salerm Cosmetics a Sudamèrica

L'empresa preveu invertir 20 milions d'euros en aquell país els cinc anys vinents

El grup de cosmètica capil·lar VMV Cosmetic Group, que opera sota la marca Salerm, projecta invertir 20 milions d'euros en els cinc anys vinents al Brasil, on preveu construir una planta de producció.

La construcció d'aquesta planta és l'últim pas en les gestions que ha portat a terme la companyia per implantar-se en un país fonamental en l'estratègia d'expansió de l'activitat en el continent americà.

La companyia ja preveu obrir aquesta mateixa tardor una delegació al Brasil per distribuir els productes de perruqueria en aquell país. Serà una primera fase d'implantació que es completarà amb la construcció d'una fàbrica a la zona del Moto Grosso. “Portem un temps treballant per instal·lar-nos al Brasil i finalment aquesta tardor ja tindrem producte per oferir a les perruqueries del país, encara que el nostre objectiu és fabricar-hi directament”, apunta el president de la companyia, Víctor Martínez Vicario.

Per a la implantació industrial, l'empresa ha triat una parcel·la de 50.000 metres quadrats, on preveu construir una fàbrica que donarà feina a 250 persones quan estigui a ple rendiment. L'empresa operarà al Brasil amb la marca Salerm Pantanal i, a més del mercat interior, subministrarà des de la nova planta a altres mercats, com el de Bolívia i el Paraguai.

El mercat americà és una de les prioritats de l'empresa per al creixement internacional. A més de la delegació del Brasil, la companyia ha avançat que durant el 2014 afrontarà les obertures de delegacions a Puerto Rico, el Perú, l'Equador i Xile, que ampliaran les 16 filials que fins ara hi ha obertes per distribuir arreu del món. La firma disposa de delegacions pròpies a Alemanya, Itàlia, la República Txeca, Rússia, Colòmbia, Costa Rica, Mèxic, els Estats Units, el Canadà, l'Uruguai, els Emirats Àrabs i el Marroc (en alguns països amb presència en diverses ciutats). A més de la planta de Lliçà de Vall, té una segona fàbrica a Veneçuela.

Fruit d'aquesta diversificada xarxa de filials i distribuïdors, el grup obté el 75% dels ingressos en el mercat internacional. El grup VMV és un conglomerat d'empreses que abraça el sector cosmètic, i la fabricació de mobiliari, aparells i components de perruqueria. Amb més de 1.400 treballadors, el grup suma una facturació de més de 130 milions d'euros.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regne Unit

Detenen dues veteranes activistes per atacar la Carta Magna

Barcelona
Afganistan

Les inundacions a Baghlan deixen uns 300 morts

Barcelona
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA