Vallès Oriental

SUCCESSOS

Un veí de la Llagosta, a presó per ferir dues persones amb una arma de balins

L'home, de 58 anys, va disparar un menor i un adult des del balcó de casa seva

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de la Llagosta, van detenir aquest dissabte un veí del municipi acusat de ferir amb una arma de balins un menor de 14 anys i un adult des del balcó del seu domicili.

L'home, de 58 anys, nacionalitat espanyola i sense antecedents penals, està a la presó i, a hores d'ara, la investigació segueix oberta. L'Ajuntament vol transmetre tranquil·litat a la ciutadania i agraeix al cos de la policia catalana i al de la policia local l'esforç per resoldre el cas.

La recerca va iniciar-se el passat dia 24 de juny, quan tres menors que estaven jugant al pati de l'escola Les Planes van sentir trets d'aire comprimit. A causa dels trets, un menor d'edat va quedar ferit per dos perdigons a la part baixa de l'esquena. El menor es va dirigir a l'ambulatori del municipi i, tot seguit, va ser traslladat a l'Hospital de Mollet per treure-li els balins. El jove, de 14 anys, va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra i va lliurar els perdigons que se li havien extret.

Dies més tard, una altra persona que era a la terrassa d'un bar proper a l'escola, va resultar ferida amb un perdigó. La víctima també es va dirigir a la comissaria per denunciar els fets.
Els agents que es van fer càrrec de la investigació van enviar els projectils a la Unitat Central de Balística de la policia amb la intenció d'analitzar-los i poder concretar si s'havien disparat tots amb la mateixa arma. L'anàlisi va concretar que, efectivament, tots els balins es van disparar des de la mateixa arma i des d'un edifici proper al lloc dels fets. L'investigació també va servir per concretar un dels possibles domicilis des d'on es van disparar els projectils.

Després de l'autorització judicial, els Mossos van registrar el domicili del detingut amb l'objectiu de buscar i intervenir objectes relacionats amb els fets denunciats. L'entrada va comptar amb la participació de l'Àrea de Recursos Operatius i va donar com a resultat el comís d'una arma, entre altres objectes relacionats, que s'està analitzant per si és la mateixa que va projectar els balins.

L'ajuntament del municipi vol agrair a la ciutadania la cooperació per determinar el presumpte autor de les agressions.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.