Vallès Oriental

El PP demana a la Fiscalia que actuï contra set trabucaires de Cardedeu pel què consideren assetjament al regidor Jaume Gelada

El regidor ha rebut el suport del president provincial del PP, Albert Vilagrasa

El PP ha denunciat a la fiscalia set trabucaires de la colla de Cardedeu per l'assetjament contra Jaume Gelada, regidor popular al municipi, que es va produir diumenge de la setmana passada davant de casa seva, a l'avinguda Rei en Jaume. Gelada ha rebut el suport del president del PP a Barcelona.

El PP ha posat en coneixement de la fiscalia aquest dilluns al matí el que qualifiquen d'assetjament de la colla de Trabucaires de Cardedeu al regidor del PP, Jaume Gelada. Demanen al ministeri públic que contra set membres de la colla que, diumenge de la setmana passada al matí, van fer una trabucada a tocar de casa d'aquest regidor.

Gelada ha rebut el suport del president del PP a les comarques de Barcelona, Alberto Villagrasa, i del dirigent del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz.

Segons han explicat, entre els trabucaires “independentistes” hi havia un exregidor d'ERC, un militant de la CUP i un dirigent local d'Òmnium Cultural.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia