Osona/Ripollès

Una vintena de propostes artístiques formen la programació de tardor del Teatre Auditori de Calldetenes

La temporada, que es va presentar dissabte, oferirà màgia, comèdia, música, i la 22a edició del festival Calltitellesdetenes.

  • VÍDEO: 164146

Els actes començaran aquest cap de setmana amb el concert 'Música per La Llibertat, 1714 – 2014', a càrrec de l'Orquestra de Cambra de L'Empordà i Juanjo Bosk, una nit de monòlegs, i els espectacles dels grups locals L'Espardenya Teatre i la canalla del Trencaclosques.

A l'octubre arriba 'Hora dels Hits', un passeig pel teatre musical americà, i 'Afterplay' de Fina Rius i Toni Sevilla. Al novembre serà el torn de la màgia del Mag Lari i un xou de clown a càrrec de Guillem Albà i The All In Orchestra.

També tindrà lloc la 22ena edició del festival Calltitellesdetenes, que durant sis diumenges oferirà espectacles per als més petits. La temporada s'acabarà, al desembre, amb la comèdia romàntica 'Losers' sobre el dia a dia de dos enamorats, i els pastorets i la cantada de nadales.

La gala va acabar com havia començat, a ritme de batucada i amb l'esperat piscolabis.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]