Societat

Rescaten una dona ferida greu al caure mentre feia barranquisme a la Guingueta d'Àneu

La víctima, de 45 anys i veïna de Castellar del Vallès, té una possible fractura de tíbia i peroné

Aquest dissabte també han rescatat un escalador que ha caigut de 25 metres d'alçada a Coll de Nargó

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dissabte al matí una dona de 45 anys que s'ha accidentat mentre feia barranquisme a la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà). El sinistre s'ha produït quan passaven pocs minuts de les onze del matí en un barranc de la zona.

La víctima, veïna de Castellar del Vallès, ha estat rescatada del precipici, de difícil accés, amb un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, amb l'ajuda del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), que l'ha traslladat a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp amb una possible fractura de tíbia i peroné.

Aquest dissabte els Bombers de la Generalitat també han treballat en el rescat d'un escalador de 43 anys que ha caigut d'uns 25 metres d'alçada a Coll de Nargó(Alt Urgell). Els fets han passat a una del migdia a la zona del Tossal del Coscollet.

L'home, que ha patit un traumatisme cranial i una lesió cervical i lumbar, ha estat rescatat amb un helicòpter dels Bombers de la Generalitat amb l'ajuda del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha evacuat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.