Societat

El mercat del Lleó es vesteix avui de festa pel setantè aniversari

La festa amb motiu del setantè aniversari del mercat del Lleó de Girona es farà avui, a la plaça Salvador Espriu, amb l'esperit d'homenatge a aquest característic equipament. Pregons, parlaments, pastís d'aniversari i música seran presents en el que es vol que sigui una tarda lúdica oberta al conjunt de la ciutat. La festa, en què hi haurà els pregons de Joan Roca i Iolanda Bustos, començarà a dos quarts de sis de la tarda amb una cercavila d'en Pere Botero, seguida d'un espectacle infantil de La Bleda, Una paradeta particular, uns tasts i, com a imatge per al record, la bufada d'espelmes del pastís d'aniversari. El torn més institucional anirà a càrrec de Carles Puigdemont, alcalde de Girona, i Joan Gironell, president de l'associació de comerciants del mercat del Lleó. La festa s'acabarà amb les actuacions de la Jove Big Band Girona, Xuriguera i Faixedas, i el grup de rumba i pop rock The Blackiss.

Un mercat a Instagram

El primer concurs de fotos d'Instagram ja té guanyadors: primer premi, Manel Caballero, d'Amer; segon premi, Lídia Casademont, de Figueres, i tercer premi, Josep Manel Blanco, de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia