Vallès Oriental

La fundació Viver de Bell-lloc vendrà productes ecològics d'horta a dues estacions dels Ferrocarrils Catalans

Faran parada cada dimarts a l'estació de Gràcia i cada dijous a la de Sarrià

Viver de Bell-lloc comença a vendre aquest dimarts els seus productes a l'estació de Gràcia de la xarxa de Ferrocarrils catalans. Dijous estrenarà la parada a l'estació de Sarrià. La fundació que treballa per a la integració laboral de persones amb discapacitat posarà les parades un cop a la setmana.

Cada dimarts Viver de Bell-lloc posarà una parada de fruita, verdures i altres productes ecològics que produeix aquesta fundació, a l'estació de Gràcia de la xarxa dels Ferrocarrils de la Generalitat. Cada dijous faran el mateix però a l'estació de Sarrià. Les parades funcionaran des de les 12 del migdia fins a dos quarts de vuit del vespre.

L'obertura d'aquests nous punts de venda dels productes dels horts de les finques de La Tavella, situada entre Cardedeu i Cànoves i Samalús, és possible gràcies al conveni que van signar divendres passat el president d'FGC, Enric Ticó, i el gerent de l'empresa Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña.

L'acord és ampliable i no es descarta posar noves parades en altres estacions de la xarxa de FGC.

Els passatgers de FGC trobaran a la parada de la Tavella fruita, verdura, ous i altres aliments ecològics. "Tots els aliments de la Fundació Viver de Bell-lloc procedeixen d'agricultura ecològica i es comercialitzaran envasats per a consum individual sota la marca de La Tavella", expliquen des de Viver de Bell-lloc en un comunicat.

Per la seva banda, "FGC vol incentivar els hàbits alimentaris saludables entre els usuaris del transport públic", afegeixen.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Collboni reclama a Mascort fons per a Collserola

Barcelona

Llagostera preveu un estalvi del 78,49% en el consum d’electricitat

LLAGOSTERA
SALUT

L’Hospital de Dia i el servei de rehabilitació de l’Hospital de Calella es traslladaran a l’estiu a Pineda

PINEDA DE MAR
Tarragona

Ajornat l’inici del judici del cas Innova per problemes de salut d’una de les parts

TArragona
estats units

El Senat d’Arizona aprova derogar la llei de 1864 que prohibeix l’avortament

barcelona
societat

Ripollet organitza un dinar setmanal amb gent gran per combatre la solitud

Ripollet

Canvi del model d’atenció als infants en risc social

RUBÍ

Segons un estudi, el 14,9% d'infants es van sentir sols durant el confinament

GIRONA
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona