Societat

Una empresa dóna 7.000 ulleres per a gent sense recursos

L'empresa de disseny i fabricació d'ulleres Xavier Garcia Barcelona n'ha donat 7.000 al Centre Universitari de la Visió (CUV) de la Facultat d'Òptica i Optometria de la UPC de Terrassa amb l'objectiu que els estudiants puguin dur a terme les seves pràctiques clíniques a la vegada que atenen persones amb problemes visuals que no tenen recursos econòmics. Aquests pacients provenen derivats de més d'una cinquantena d'organismes, institucions i entitats del tercer sector.

El CUV calcula que tancarà el 2014 havent atès gratuïtament unes 2.000 persones, fet que suposa un augment del 400% en els últims cinc anys, ja que el 2008 van ser 563 persones les que se'n van beneficiar. La majoria de pacients surten de les revisions amb ulleres i lents oftàlmiques que han proporcionat aquesta i altres empreses col·laboradores, com Essilor, Indo, Hoya, Indústrias de Òptica Hispano, Naturlens i Prats. També col·laboren finançant el projecte 21 ajuntaments i 13 entitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia