Societat

Mor Antoni Sansalvadó, president d'honor del Banc dels Aliments de Barcelona

Va formar tàndem amb Jordi Peix i Massip, també traspassat aquest any, per fer créixer l'entitat i impulsar el Gran Recapte d'Aliments

Antoni Sansalvadó i Tribó, president del Banc dels Aliments de Barcelona, des de l'any 2007 fins al juny del 2014 ha mort aquest dissabte a Barcelona, a l'edat de 75 anys. Doctor en Enginyeria Industrial, Antoni Sansalvadó va començar a col·laborar amb el Banc dels Aliments a principis de la passada dècada, de la mà del aleshores president Manel Raventós. Va formar part del patronat de l'entitat i en va ocupar la vicepresidència segona, fins ser nomenat president l'any 2007, càrrec en el qual va estar en actiu fins al juny d'enguany, quan es va fer el relleu, nomenant nou president Eduard Arruga i Valeri.

Junt amb Jordi Peix i Massip, vicepresident i fundador de l'entitat, mort també al juliol d'aquest any, van fer un tàndem que va permetre al Banc dels Aliments créixer de manera quantitativa i qualitativa, impulsant iniciatives com el Gran Recapte d'Aliments o la millora en la captació i distribució d'aliments.

El funeral se celebrarà dimarts, 21 d'octubre, a dos quarts d'onze del matí al tanatori de Sant Gervasi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.