Cercolets, petitons

L'Esbart Santa Tecla ha treballat amb un grup de nens i nenes d'entre 7 i 10 anys per crear el Ball de Cercolets petit, que es presentarà el dia 16 a la Casa de la Festa i s'incorporarà al seguici infantil el dia 19, apadrinats pel Ball de Cèrcols petit de Vilanova i la Geltrú.

La presidenta de l'Esbart, Rosa Llorach, explica: «El procés ha estat una mica dificultós, perquè aquest ball no és gens senzill. Hi ha canvis de ritme i s'han de coordinar els passos mentre s'executen les figures.» Els nens lluiran el mateix vestuari que el ball «gran».

La creació d'aquest ball petit ha disposat del finançament del projecte T6000 de Repsol i coincideix amb la vint-i-cinquena representació del Ball de Cercolets, dins el seguici de Santa Tecla.

El Ball de Valencians i el Ball de Turcs i Cavallets, que també representa l'entitat, seran els únics que de moment no tindran versió petita, «el primer a causa del perill en fer les torres, i el segon, perquè els cavallets pesen molt i el pressupost per construir les figures és força elevat», diu Llorach.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.