Vallès Oriental

FESTIVAL VIDA

EL 9 NOU celebra 25 anys al Vallès Oriental aplegant 21 grups i artistes de la comarca en un concert solidari amb El Xiprer

L’acte servirà per recollir diners per un projecte per comprar aliments específics per a nadons

Deu actuacions musicals protagonitzades per 21 artistes del Vallès Oriental que compartiran les seves cançons damunt de l’escenari del Teatre Auditori de Granollers. És el menú per dissabte al vespre en un concert organitzat per EL 9 NOU per celebrar els seus 25 anys. L’objectiu és ajudar El Xiprer.

Joan Garriga, líder de La Troba Kung-Fú, i el pallasso de Sant Esteve de Palautordera Tortell Poltrona han estat els últims a afegir-se al cartell d’un espectacle únic, en què grups i artistes vallesans actuaran per parelles mai vistes fins ara. Serà en un concert solidari que recaptarà fons per un projecte d’El Xiprer, la casa d’acollida de Granollers que van fundar Mercè Riera i el seu marit, per finançar la llet de continuïtat i altres aliments específics per a nadons. És un producte que els fa molta falta i que costa que els arribi a través de donacions.

Joan Garriga i Tortell Poltrona tanquen un programa de 10 actuacions que barrejaran estils (Illa Carolina amb la soprano Alba Ballús; Ivette Nadal amb Martí Ventura; Cor Infantil Amics de la Unió amb Joan Vidal) i generacions (Miqui Puig amb Jordi Pujol i Murphies; Jaume Arnella i De Cara a la Pared; Luis Robisco amb Jordi Pegenaute), a banda de proposar maridatges de bandes de gèneres més afins (Solé amb Batak; Esther Condal amb Bridges Trio; Mr. & Mrs. Jones amb The Gospel Girls), però que mai s’havien trobat al damunt d’un escenari.

El Festival Vida serà, en definitiva, un retrat de l’excel·lent salut de l’escena musical del Vallès Oriental, que, a més, serà per una bona causa: la recaptació íntegra de l’entrada es destinarà a un projecte d’El Xiprer per comprar llet de nadons.

COMPRA D’ENTRADES

El concert es farà al Teatre Auditori de Granollers aquest dissabte a partir de les 9 del vespre. Les entrades, que costen 15 euros, es poden comprar a través d’internet (enllaç directa sota la foto) i també a les taquilles del mateix teatre. Estan obertes dimecres, dijous i divendres de 2/4 de 6 de la tarda a 8 del vespre. El dissabte també es podran comprar entrades des de dos quarts de vuit del vespre i fins a les 9 del vespre, quan començarà el concert.

A banda, hi ha obert un número de compte corrent amb una fila 0 per fer donacions per al mateix projecte. El número de compte és el ES 052100 3080 10 2200301861.

També es farà una recollida de bolquers abans de començar el concert.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona