Vallès Oriental

VÍDEO / FESTIVAL VIDA

Jordi Pujol, Miqui Puig i Els Murphies

Festival Vida, dissabte a les 9 del vespre al Teatre Auditori de Granollers

  • VÍDEO: 171863

Serà l’únic trio d’un nit molt especial al Teatre Auditori de Granollers. Jordi Pujol, Miqui Puig i Els Murphies compartiran les seves cançons per a El Xiprer

JORDI PUJOL
És història viva del folk català. Cofundador del mític Grup de Folk (1966-67), participant en formacions com Sac de Cançons o el duet Pau i Jordi (amb Pau Riba) i amb infinitat de col•laboracions a les espatlles, el de Sant Esteve de Palautordera ha compaginat l’activitat musical amb les titelles de la seva companyia, Marduix. Jordi Pujol pertany a una generació de músics i artistes catalans que ha deixat un llegat incalcul•lable.

MIQUI PUIG
És una de les figures més importants que el Vallès Oriental ha donat a la música de l’Estat. Queda poc per dir d’un cantant que va tocar el cel als 90 al capdavant de Los Sencillos i, ja al nou segle, ha teixit una solvent carrera en solitari assentada en sòlids principis d’ètica i estètica pop i concretada en discos farcits de gemmes de tres minuts d’impacte immediat. El de l’Ametlla prepara actualment el seu cinquè disc com a solista.

MURPHIES
Lluny queda ja aquell 1997 on la banda editava el primer treball Banana man i la posterior separació, el 1999, després de més de 200 concerts arreu del territori. L’any 2012 la banda molletana d’ska i reggae va respondre a les reiterades peticions dels seguidors amb una reunió per un concert puntual; i les sensacions van ser tant bones que l’esperada tornada del grup es va fer realitat. El 2013, la nova etapa es concreta amb un nou disc, Port paradise, producte 100% vallesà gravat a Mollet i mesclat a Caldes.

SOBRE LA COMBINACIÓ
És l’únic trio, en una vetllada de parelles. Un xoc de tres trens de procedències completament diferents: el pop d’escola clàssica, el folk català d’arrel i l’ska-reggae. Tres propostes juntes, cadascuna pertanyent a una generació diferent de la música del nostre país.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’Ajuntament amplia la recollida de brossa porta a porta a l’illa central

Gavà
societat

Mollerussa recupera el servei d’Internet i telefonia mòbil

MOLLERUSSA

Nous mentors pels pacients amb una malaltia renal crònica

girona
medi ambient

Espai protegit pel corriol petit a la platja de les Botigues de Sitges

SITGES
societat

Els Mossos reforcen l’Horta de Lleida amb agents de paisà

LLEIDA
Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs