Societat

Els aiguats inunden i provoquen esllavissades a una quarantena de vies

El temporal ha obligat a tallar una setzena de vies

Aquest cap de setmana no s'han produït accidents mortals a la xarxa viària catalana segons el Servei Català de Trànsit. Tot i això, la mobilitat ha estat especialment complicada per les fortes pluges que han caigut arreu del territori, que han inundat i provocat esllavissades a una quarantena de vies. La principal complicació d'aquest diumenge s'ha registrat a les sis del matí a l'AP-7 a Figueres, en sentit Barcelona, quan l'autopista ha quedat completament tallada perquè s'ha inundat part de la calçada. La situació no s'ha normalitzat fins al cap de cinc hores. El temporal també ha obligat a tallar una setzena de vies, moltes d'elles de l'Alt Empordà.

Aquest diumenge a la tarda un xoc frontal entre dos cotxes a la C-14 a l'altura de Pinell de Solsonès ha deixat quatre ferits: un de gravetat i tres de lleus, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre ha passat aquest diumenge a la tarda, quan faltaven pocs minuts per les sis, al quilòmetre 128. En l'accident hi han treballat els Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar la persona ferida de gravetat que ha quedat atrapada a l'interior d'un dels vehicles. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a mobilitat, encara hi ha algunes carreteres tallades a causa de les pluges, la majoria són de l'Alt Empordà. A les vuit de la tarda les carreteres on encara no s'havia restablert la circulació eren la C-252, al Far d'Empordà i Figueres, la C-31 a Vilamalla, la GIP-5129 a Vilafant, la GIV-6219 a Siurana, la GIV-6226 a Garrigàs, i la GIV-6043 a Castelló d'Empúries.

La majoria d'incidències registrades a les carreteres dissabte van ser petites esllavissades i inundacions. La pluja va afectar la circulació de l'A-2 a Cervera, la C-17 a Ripoll, la BP-1103 a Marganell, la C-1410a a Navàs, la C-55 a Sant Vicenç de Castellet i Navàs, la C-44 a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la GI-520 a Viladrau, la C-1412a a Calaf, la C-37 a Castellfollit del Boix, la BV-3008 a Sant Joan de Vilatorrada, la C-28 a Naut Aran, la TV-7004 a Vallclara, la C-55 a Clariana de Cardener, la T-330 a Horta de Sant Joan i GI-400 a Toses

L'SCT ha recomanat als usuaris que circulin que amb pluja, tempestes i bassals d'aigua que redueixin la velocitat i que l'adaptin a l'estat de la via, que mantinguin la distància de seguretat entre vehicles i que condueixin amb suavitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS

L'equip de govern reitera el suport a la professora vexada per parlar en català

TERRASSA
economia

Chery i Ebro produiran 150.000 vehicles a l’antiga Nissan

barcelona
medi ambient

El Pirineu occidental, protegit per la bona qualitat de cel nocturn

SORT