Expira la vigència de les mesures cautelars de protecció sense que el Consell haja declarat la serra d'Escolana parc natural

L'associació Amics de la Serra d'Escalona (ASE) ha denunciat que el Consell ha deixat expirar els tres anys de vigència màxima de les mesures cautelars aprovades per la mateixa Administració en 2006 i preceptives abans de l'aprovació del Pla d'Ordenació de Recursos Naturals (PORN) d'aquest paratge —i de la devesa de Campoamor— i de la seua declaració com a parc natural.

Segons ASE, a partir de hui queden sense efecte les mesures cautelars que pretenien assegurar el fet que no es modificara o deteriorara de forma substancial o irreversible la realitat territorial que es volia protegir.

«Les llicències municipals, figures de planejament urbanístic i les accions per a rompre la terra que tinguen com a àmbit territorial el futur parc de la serra d'Escalona i el seu futur perímetre de protecció, tenen a partir d'ara un important obstacle menys», asseguren des de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.