Societat

Un nen de dos anys, ferit pel tret d'una pistola que netejava la seva àvia

Els fets han passat aquest divendres al migdia a Cabanes

Els Mossos obren una investigació per esclarir si la dona té llicència d'armes i si la pistola està registrada i a nom de qui

Un nen de dos anys veí de Cabanes (Alt Empordà) ha resultat ferit a la cama pel tret d'una arma de foc curta, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets han passat cap a les dotze del migdia quan l'àvia de la criatura estava netejant la pistola i se li hauria disparat de manera accidental. El projectil hauria rebotat contra alguna superfície i un fragment de la bala ha impactat contra la cama de l'infant.

El menor ha estat traslladat a l'hospital de Figueres, on ha quedat ingressat.

La Unitat Territorial d'Investigació (UTI) dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del cas.

En concret, els Mossos volen determinar si l'arma està registrada i a nom de qui. La investigació també haurà de determinar si la dona –que és d'ètnia gitana–, o algú de la família, té llicència d'armes o no.

En cas contrari, no descarten acabar detenint o denunciant la dona per tinença il·lícita d'armes o lesions imprudents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia