Societat

204.919 vehicles han tornat a l'àrea metropolitana fins a les vuit del vespre

És el 80,4% dels 255.000 cotxes que es preveu es desplacin cap a Barcelona en l'operació tornada del cap de setmana llarg de la Puríssima

Els principals problemes de circulació es registren a les carreteres que connecten amb la muntanya

204.919 vehicles han tornat fins a les vuit del vespre a l'àrea metropolitana, el 80,4% dels 255.000 que s'espera que ho facin fins a la mitjanit d'aquest dilluns. Els principals problemes de trànsit que afecten l'operació tornada del cap de setmana llarg de la Puríssima s'han concentrat aquest migdia i a primera hora de la tarda en algunes de les carreteres que connecten amb la muntanya, la C-16 i la C-14, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT).

En concret, s'han registrat retencions de fins a 13 quilòmetres a la C-16 entre Guardiola de Berguedà i Bagà i cues a Urús, a la boca nord del Túnel del Cadí.

Pel que fa a la C-14, hi ha hagut 10 quilòmetres de cues a l'altura d'Organyà, ha indicat l'SCT.

Trànsit ha informat també de circulació lenta aquesta tarda a la C-17, on s'han acumulat fins a 9 quilòmetres de circulació amb aturades entre Campdevànol i Ripoll.

Pels volts de les set del vespre l'incendi d'un turisme a la C-33 ha provocat retencions a Montmeló, en sentit Barcelona i també 7 quilòmetres de circulació lenta i aturades en l'enllaç de l'AP-7 amb aquesta via..

En paral·lel, un accident a l'A-2 a Collbató genera circulació molt intensa en un tram de fins a 32 quilòmetres, d'Esparreguera a Jorba.

L'operació tornada ha començat a les dotze d'aquest migdia i està previst que s'allargui fins a mitjanit. El Servei Català de Trànsit calcula que 255.000 vehicles tornaran aquest dilluns a l'àrea metropolitana. Es preveu que la tornada es produeixi de forma esglaonada al llarg de la tarda i fins al vespre.

Trànsit demana que s'extremi al màxim la prudència en la conducció. S'han desplegat més de 1.700 agents dels Mossos d'Esquadra durant aquest cap de setmana llarg de la Puríssima.

Una víctima mortal

Al llarg de l'operació especial de trànsit amb motiu de les festivitats de la Constitució i la Puríssima s'ha hagut de lamentar una víctima mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El sinistre va tenir lloc dissabte al matí a la C-55 a Monistrol de Montserrat (Baix Llobregat). Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va sortir de la via i a conseqüència del xoc va morir la conductora i única ocupant del vehicle, una dona de 46 anys i veïna d'Abrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona