L'IES Tarragona i les Carmelites compartiran el pati de l'EOI per fer-hi activitats extraescolars

L'espai que l'institut nou de Tarragona ocupa de manera provisional a la facultat de Lletres no té un pati prou gran per poder-hi fer activitats extraescolars, com ara les competicions esportives. Per aquest motiu, es faran a la pista que hi ha darrere l'edifici dels Caputxins, que ja s'utilitzen per a les activitats de l'AMPA del Col·legi de les Carmelites.

Tant l'IES Tarragona com el col·legi de les Carmelites podran utilitzar, en horari extraescolar, la pista esportiva de darrere de l'edifici dels Caputxins, que és propietat de la Fundació Santa Tecla des que va adquirir el lloc que va deixar l'orde catòlica en marxar de la ciutat fa dos anys. De fet, els alumnes de les Carmelites ja feien ús d'aquest espai per a les activitats extraescolars que gestiona l'associació de mares i pares de l'escola. La Fundació Santa Tecla cedia a l'AMPA aquest pati que té l'accés pel carrer d'Estanislau Figueres i que queda ubicat just a davant del col·legi.

Ara, l'IES Tarragona s'afegeix com a usuari de l'espai, ja que «el pati no és el més adequat per fer esport d'equip», assegurava el regidor d'Educació de la ciutat Joan Sanahujes en referència al lloc d'esbarjo de què disposaran a partir de dilluns els alumnes de l'institut nou de la ciutat. L'ús de l'espai només és per a activitats extraescolars, no per a les hores lectives, segons van confirmar des d'Educació.

L'IES s'estrena provisionalment aprofitant una part de l'espai de l'edifici de Lletres, que va quedar buit quan es van traslladar els ensenyaments universitaris al Campus Catalunya. A més, també s'hi ha afegit una estructura de mòduls annexa. Els terminis amb els quals treballa el Departament d'Educació i l'Ajuntament per al trasllat i emplaçament definitiu són de dos cursos. Aleshores l'IES estarà a la zona de Tarragona 2, al davant del CEIP Pax.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.