Societat

Guanya 39,5 milions amb una butlleta segellada a Lleida de només dos euros

La propietària de l'estanc on es va validar el tiquet creu que es tracta d'un client habitual

L'‘Euromillones' deixa altres guanyadors a Catalunya

Un desconegut, probablement un veí de Lleida, és ara la persona més rica de Ponent i de Catalunya després d'haver tingut la sort de guanyar el sorteig de l'Euromillones celebrat dimarts a la nit. Aquest nou milionari s'ha endut 39,5 milions d'euros, després d'haver validat una butlleta que només li va costar dos euros.

Va segellar aquest tiquet a l'estanc del carrer Segrià de Lleida. La seva titular, Ester Millet, va assegurar que no sap qui ha estat l'afortunat, però va apuntar que “suposo que és algun dels clients habituals del barri” i va afegir que també “espero que es tracti d'alguna persona que tingui dificultats” i així poder solucionar tots els problemes econòmics que pugui tenir. I no seria per menys, donat que traduït en les antigues pessetes, es tractaria d'un premi de 6.600 milions.

A Lleida, ahir, no es parlava d'altra cosa, sobretot a l'estanc de l'Ester Millet, on els clients no paraven de demanar-li qui podia ser l'afortunat. També és el premi més gros que han repartit en els 40 anys d'existència de l'estanc. “L'últim premi gros el va donar ma mare fa anys, quan va repartir 472 milions de pessetes amb una primitiva”, recordava Millet.

És l'únic premi de primera categoria a tot Europa d'aquest sorteig i el premiat s'ha endut aquest 39,5 milions d'euros amb la combinació formada pels números 3, 7, 12, 13 i 25 i les estrelles 5 i 8.

A Catalunya, hi ha hagut un altre guanyador de segona categoria (cinc números encertats i una estrella) que va validar la butlleta a l'administració de loteries número 1 de Sant Celoni (Barcelona). Aquest afortunat rebrà 222.312,09 euros.

LA XIFRA

222.312
euros per un altre afortunat
amb una premi de segona categoria del mateix sorteig i validat a Sant Celoni.

LA FRASE

Espero que es tracti d'alguna persona que tingui dificultats i pugui solucionar problemes
Ester Miller
Titular de l'estanc


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia