Societat

Es preparen les jornades de la tòfona de Morella

Les dotzenes Jornades se celebraran des del 23 de gener al 15 de març

S'espera unes bones jornades gràcies a la gran campanya tant per qualitat del producte com per quantitat

El Patro­nat Muni­ci­pal de Turisme de More­lla es va reu­nir anit per abor­dar els dife­rents temes d'actu­a­li­tat d'aquest sec­tor, entre els quals des­taca la immi­nent posada en marxa de les Jor­na­des de la Tòfona.

Aques­tes tin­dran lloc des del 23 de gener fins al 15 de març i tor­na­ran a reno­var-se per donar a conèixer aquest pro­ducte tan cotit­zat a la cuina. A més, aquest any s'espe­ren unes bones jor­na­des, degut a l'excel·lent cam­pa­nya, tant pel que fa a la qua­li­tat del pro­ducte com a la quan­ti­tat.

En aquesta dot­zena edició, els res­tau­rants de la loca­li­tat ofe­ri­ran menús pro­ta­go­nit­zats pel “dia­mant negre”, que inclo­uen la tòfona des dels entrants i fins a les postres.

A més, aquest any tor­na­ran els show cookings, però es rea­lit­za­ran els diven­dres a la nit, men­tre que els dis­sab­tes a la ves­prada tin­dran lloc dife­rents mos­tres i degus­ta­ci­ons de pro­duc­tes, de manera que s'allar­ga­ran les acti­vi­tats gas­tronòmiques del cap de set­mana.

Gràcies a totes aques­tes acti­vi­tats, els veïns i veïnes i els visi­tants podran degus­tar la millor gas­tro­no­mia more­llana i també conèixer tots els secrets de la tòfona.

Les jor­na­des de la tòfona són una de les acti­vi­tats fixes en el calen­dari morellà, que potència el turisme gas­tronòmic. L'alta afluència de visi­tants per degus­tar aquest fong en els dis­tints menús que ofe­rei­xen els res­tau­rants, fa que esti­guen total­ment con­so­li­da­des.

Aques­tes jor­na­des són les que es rea­lit­zen des de fa més temps a More­lla i són el prin­ci­pal refe­rent de posada en valor de la tòfona a tot el País Valencià. A més, són un símbol del tre­ball en pro de la qua­li­tat turística que s'està desen­vo­lu­pant des del Patro­nat Muni­ci­pal de Turisme.

Cal recor­dar que la trufa és un pro­ducte de gran pres­tigi per a la cuina i, que la loca­li­tat està obte­nint dife­rents pre­mis per la cura en la qua­li­tat de la des­ti­nació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.