Societat

Tavernes nomena cronista oficial de la ciutat

Els professors Encarna Sansaloni, com a cronista oficial, i Josep Ciscar, com a adjunts, foren elegits en el Ple ordinari de gener

El Ple de Tavernes va ratificar per unanimitat la proposta del jurat designat per a elegir el cronista oficial de Tavernes i va nomenar els professors Encarna Sansaloni i Josep Ciscar, com a cronista titular i cronista adscrit, respectivament.

Els nous cronistes van rebre les felicitacions del consistori, i l'alcalde Jordi Juan, en nom de Tavernes, els va lliurar la insígnia de l'Ajuntament; tot seguit, van dirigir unes paraules als assistents en què esmentaren el paper actual dels cronistes i es comprometien a treballar els dos per Tavernes i a seguir el camí d'investigació de la història de la localitat. Tingueren també un record per als dos cronistes que els van precedir: Pedro Gresa i Vicente Gascón Pelegrí.

L'alcalde, Jordi Joan, va comentar en el seu parlament la proposta d'alcaldia d'aprovar un reglament per a nomenar els cronistes oficials de Tavernes, de forma que no fóra una decisió única de l'alcalde sinó que s'obrira el procés a tota la ciutadania. Així, segons el reglament aprovat, qualsevol ciutadà pot presentar la seua candidatura, com ara ha passat, i és el jurat el que valora els mèrits i el currículum dels candidats i eleva la proposta al Ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia