El ple de la Roca demana la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Vallès Oriental
L’entitat que treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat fa 50 anys
El ple de l’Ajuntament de la Roca d’aquest dijous ha aprovat per unanimitat la petició de la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) que des de fa 50 anys treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.
Tots els grups municipals del ple de la Roca han donat suport a la petició de la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Privada Vallès Oriental, un entitat que treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual que acaba de celebrar el seu cinquantè aniversari.
Per a la gran família de la Fundació, i molt en particular per als membres del Patronat, es tracta d’una celebració molt emotiva ja que recordarem de manera molt especial la lluita d’un grup de pares i mares per donar el millor als seus fills i filles, liderats en primer lloc per l’amic Josep Pons i Carrencà i després per l’amic Xavier Quincoces i Boter, els quals van fer possible les primeres arrels històriques del què avui en dia és la Fundació exposa Esteve Marquès, President de l’FVO en un comunicat.
A banda, la FVO fa una crida a totes les persones que ho vulguin a signar també la petició de la Creu de Sant Jordi per a l’entitat. Es pot fer de forma digital a través de l’enllaç que han inclòs a les seves pàgines de Facebook i Twitter. També descarregant les cartes d’adhesió a la pàgina web de la Fundació que es poden fer arribar per correu electrònic a [email protected] o per correu postal a Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) Carretera de Valldoriolf, s/n, de la Roca. La data límit és el 23 de febrer.
MIG SEGLE DE FEINA
L’origen de la FVO se situa al 1965. Va sorgir d’un grup de pares "preocupats per la qualitat de vida i el futur dels seus fills i filles amb discapacitat intel·lectual". Aquest col·lectiu van decidir constituir a Granollers a l’Associació Patronat Comarcal de Pares de persones amb Disminució Psíquica, amb la finalitat de fomentar l’assistència, recuperació i ensenyament dels seus fills i filles. L’entitat ha anat creixent amb els anys i ampliant el nombre de persones ateses i els serveis que ofereix.