Vallès Oriental

Minut de silenci a les comissaries dels Mossos en record d’un agent mort en ser atropellat en un control dissabte a Sabadell

A Granollers, una cinquantena de persones han participat en l’acte de record

Efectius dels Mossos d’Esquadra de les comissaries del Vallès Oriental s’han afegit al minut de silenci que s’ha fet aquest dimarts al migdia en record de l’agent del sector de trànsit de Sabadell que va morir dissabte després de ser atropellat per un vehicle que va saltar-se el control.

Una cinquantena d’efectius dels Mossos d’Esquadra han participat aquest dimarts al migdia al minut de silenci que s’ha fet a les portes de la comissaria de Granollers, seu de l’Àrea Bàsica Policial de Granollers i de l’Àrea Regional Metropolitana Nord. S’han sumat a l’homenatge a l’agent de trànsit de la comissaria de Sabadell que va morir dissabte després de ser atropellat per un turisme durant un control que els Mossos feien a Sabadell i que el conductor va saltar-se. A banda d’efectius dels Mossos, també s’hi ha afegit una dotació de la Policia Local de Canovelles.

La imatge del minut de silenci s’ha repetit a la resta de comissaries de la policia catalana del Vallès Oriental. També a les instal•lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet.

El conductor fugitiu va ser detingut una estona més tard a Santa Coloma de Gramenet. Està acusat d’un delicte d’homicidi i ha ingressat a presó aquest dilluns després de declarar davant del jutjat que porta el cas. El detingut és membre del Grup Militar d’Alta Muntanya de la caserna del Bruc.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia