Vallès Oriental

SUCCESSOS

Cremen sis camions d’escombraries en una empresa de Montornès

El sostre de la nau on estaven ha col·lapsat

Un incendi ha cremat vuit camions d’escombraries i ha provocat el col·lapse del sostre de la nau prefabricada on estaven aparcats la matinada d’aquest diumenge en una empresa de Montornès, situada al número 7 del carrer de Can Parellada. Hi han treballat 17 dotacions dels Bombers.

Disset dotacions dels Bombers han treballat la matinada d’aquest diumenge per apagar un incendi que ha cremat vuit camions d’escombraries que hi havia a l’interior d’una nau d’una empresa del carrer Can Parellada, al polígon Congost, de Montornès. Les flames també han provocat importants danys al sostre de la nau d’uns 800 metres quadrats que ha col·lapsat, segons han informat els Bombers aquest diumenge.

A més, la nau del costat ha quedat afectada pel fum i els Bombers han hagut de ventilar aquesta instal·lació. La resta de les naus del polígon no han patit cap dany i tampoc ha estat necessari desallotjar cap indústria propera.


El foc s’ha detectat cap a 2/4 de 6 de la matinada. Hi han treballat 17 dotacions dels Bombers a més d’efectius dels Mossos d’Esquadra, del Sistema d’Emergències Mèdiques i de la Policia Local.

Cap a tres quarts de set del matí, el foc ja estava totalment apagat. No hi ha hagut cap persona ferida.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia