Societat

Morella espera una alta participació en la festa de Carnestoltes

S'ha convertit en una referència en els últims anys i congrega més de dos mil participants

Morella ja està preparada per celebrar la seva festa de Carnestoltes durant aquest cap de setmana. Una celebració que té lloc fora de les dates habituals, dins de la Quaresma, i que tots els anys compta amb una alta participació. Prova d'això són les desfilades de dissabte, en les què participen més de dos mil persones, especialment de la localitat i de la comarca, tot i que també assisteix molta gent de fora d'aquesta regió.

A més, per a aquest dissabte s'ha organitzat una excursió senderista per Pereroles, que permetrà conèixer un dels enclavaments paisatgístics més bonics del terme municipal de Morella.

El Carnestoltes de Morella s'ha convertit en una festa molt popular, i no només per als veïns i veïnes, sinó que hi participen molts visitants provinents de nombrosos llocs, tant de la demarcació de Castelló com de fora d'ella.

Aquesta afluència de turistes es nota també en l'ocupació, ja que les cases de turisme rural i els hotels solen tenir bons registres.

En la jornada de divendres a la nit, als locals d'oci ja es congrega molta activitat. Mentre que els festejos de dissabte s'iniciaran amb el moment per als més menuts. La desfilada infantil començarà a la plaça Colón i arribarà fins l'Espai Firal. Allà, els joves podran gaudir d'un parc infantil, amb distintes activitats a realitzar i del berenar. Aquestes activitats vespertines compten amb la col·laboració i implicació de l'AMPA de Primària.

Això és l'aperitiu a l'acte que congregarà a un major nombre de persones. Es tracta de la gran desfilada de disfresses. Des de la Plaça de Sant Miquel fins al final del Carrer Blasco d'Alagó, els protagonistes desfilaran mostrant els seus divertits vestits. Un recorregut que tornarà a estar amenitzat per la batucada “Percussió Morella”. A la nit, també es realitzarà el ball a la plaça.

Diumenge a la vesprada, els més menuts podran gaudir del cinema, amb la pel·lícula “Como entrenar a tu dragón 2”, al Teatre Municipal.

Excursió per Pereroles

Una altra de les novetats de la programació del dissabte de Carnestoltes d'aquest any és l'organització d'una excursió senderista pel Paratge Natural Municipal de Pereroles.

Aquesta és gratuïta i els interessats s'han d'inscriure a l'Oficina de Turisme fins divendres.

La ruta serà d'onze quilòmetres, un ascens acumulat de 300 metres i transcorrerà per tres dels PRs marcats en aquest enclavament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pau Bosch
Nou president d’Amics de la Rambla

“Ara el nostre objectiu és obrir la Rambla al mar”

Barcelona
SOCIETAT

La síndica posa el focus a l’alberg de Badalona

Badalona
societat

L’esclavitud dels segles XV i XIX, a debat al Museu de l’Escala

l’escala
administracions

La Casa del Mar promocionarà el patrimoni pesquer de Llançà

llançà
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona