Societat

SILS

Plats de les Cuineres de Sils a Barcelona

Les Cuineres de Sils van fer ahir una “demostració de cuina casolana”, en paraules del seu portaveu, Xicu Anoro, a l'hotel Casanova de Barcelona. Les jornades de la cuina de Sils a Barcelona es fan des de fa una dècada, i permeten al col·lectiu difondre plats com ara la torradeta d'escalivada amb anxova, el bacallà de panses i pinyons i els bunyols de poma i crema catalana. Des d'ahir i fins demà, els plats de Sils formen part de l'oferta de l'hotel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia