Vallès Oriental

El premi Vallesà de l’Any arriba a la novena edició

Els lectors del diari seran els que finalment escolliran el guanyador

Ja està en marxa la novena edició del premi Vallesà de l’any, un guardó que atorga EL 9 NOU a partir de les votacions dels lectors del diari.

El Vallesà de l’Any pretén reconèixer públicament la trajectòria d’una persona de la comarca que durant el 2012 hagi destacat en algun àmbit de la vida ciutadana. D’una proposta prèvia que va fer un jurat format pels periodistes del diari i de persones coneixedores de la realitat vallesana es va fer la tria de 12 candidats que s’expliquen amb detall a les properes tres pàgines.

Des d’aquest dilluns fins al 17 d’abril, tots els lectors podran fer la seva tria a partir de la pàgina expressa que es publicarà a cada edició del diari. I serà el dimecres 6 de maig que es farà la festa d’entrega del Vallesà de l’any 2014 al Centre Cultural de la Roca del Vallès. Entre tots els participants a les votacions es farà el sorteig d’una nit per a dues persones en una suite del Balneari Blancafort de la Garriga, amb esmorzar en bufet lliure i un circuit de spa.

Ordenats per ordre alfabètic, els 12 candidats són aquests: l’artesana Laia Aguilà, de Tagamanent; Carme Amador, membre de SOS Alhambra, de La Garriga; el romancer Jaume Arnella, de Santa Eulàlia de Ronçana; Joana Capdevila. en representació de l’equip femení del KH-7 BM Granollers; els Germans Castells, constructors d’escenografies, de Cardedeu; l’oceanògrafa Marta Estrada, de Granollers; Carles Flaquer, estudiós dels ratpenats, de Granollers; Daniel Julià, director de REIR, de Granollers; Antonio Peláez, secretari de la Fundació Apadis, que gestiona el restaurant El Gato Verde, de les Franqueses del Vallès; Anna Pey, presidenta d’Entre Mares, de Granollers; l’ambientòleg Jordi Puig, de l’Ametlla del Vallès, i Ramon Vilageliu i Vicenç Relats, editor i director de la revista Vallesos, de Lliçà d’Amunt i Santa Eulàlia.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona