Osona/Ripollès

Fira de la Coca i la Llonganissa a Prats

Aquest dissabte se celebrarà la segona edició de la Fira de la Coca i la Llonganissa de Prats de Lluçanès. Es tracta d’una iniciativa que es va organitzar per primera vegada el novembre del 2013 i que s’ha decidit donar-li continuïtat més de cara al

L’objectiu del certamen, que començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 8 de la tarda, és promoure els productes locals d’artesania alimentària.

Durant tot el dia hi haurà parades de coca i llonganissa. Les previsions són que hi hagi una trentena de parades d’alimentació, i els comerços locals també trauran els seus productes al carrer.

Amb l’objectiu de promocionar els establiments de restauració locals, s’oferiran dues degustacions culinàries a càrrec de Cal Quico i Cal Baumer. A més, la Unió de Botiguers obsequiarà amb degustacions per les compres als establiments adherits.

També hi haurà un berenar popular, activitats infantils i cercavila amb els gegants i els bastoners.

Paral·lelament, es farà una visita teatralitzada a l’exposició “La cuina de l’àvia”, que es podrà visitar a Cal Bach fins al 26 de març. La fira està impulsada per la Taula de Dinamització Econòmica, la Unió de Botiguers i el mateix Ajuntament de Prats.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]