Societat

Cop policial contra una de les xarxes de tràfic d'haixix més activa a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra porten a terme una macrodispositiu que se centra a Terrassa

També es realitzen detencions i escorcolls a Rubí, Gavà, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí

Agents dels Mossos d'Esquadra, la Policía Nacional i Vigilància Duanera han iniciat a les sis del matí d'aquest dimarts una operació contra una de les xarxes de tràfic d'haixix més actives a Catalunya. La policia ha realitzat detencions i desenes d'escorcolls a diverses poblacions de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Tot i que el macrodispositiu se centra a Terrassa, també s'estan portant a terme registres a Rubí, Gavà, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí, entre d'altres.

La batuda forma part d'una investigació sota secret de sumari contra una de les bandes que feia més temps que operava des de fa temps a Catalunya.

La xarxa, que es preveu que quedi desmantellada amb l'operació policial que s'està realitzant, també es dedica suposadament al tràfic de tabac, segons fonts citades per Efe.

Davant un dels habitatges on s'està efectuant un dels registres, un grup de periodistes ha trobat a terra una tauleta d'haixix sencera i la meitat d'una altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia