Societat

Córrer i caminar a Olot i la Vall de Bianya per a Càritas Garrotxa

Càritas Garrotxa, amb seu a Olot, ha rebut dos donatius provinents de caminades populars celebrades a la ciutat i a la Vall de Bianya. En total, ha rebut més de 1.000 euros, que destinarà al Centre de Distribució d'Aliments de l'avinguda de Girona, que Càritas gestiona. Una de les aportacions ha estat de 500 euros, a raó d'un euro per cada participant de la Marxa Nadalenca, que es va dur a terme el mes de gener passat a la capital garrotxina. L'altra de les aportacions ha estat de 529 euros i ha estat feta per la comissió organitzadora de la XXXV Marxa Popular Vall de Bianya. Aquesta marxa es va fer el diumenge 8 de març. La comissió organitzadora ja havia decidit, prèviament, dedicar un euro de cada inscripció a aquesta entitat social.

Càritas, per la seva part, ha agraït aquests gestos de solidaritat i ha rebut amb satisfacció aquests diners, que aniran destinats –com la resta d'aportacions que provinguin d'aquests actes populars– a cobrir les despeses de gestió del programa del Centre de Distribució d'Aliments que corresponen a Càritas Garrotxa, que aquest any pugen a un total de 16.165 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia