Vallès Oriental

Montornès rep 565 peticions per als 22 llocs de treball de la zona esportiva municipal

L’Ajuntament de Montornès ha registrat un total de 565 peticions de persones interessades a treballar a la zona esportiva municipal que ofereix un total de 22 llocs de treball.

Aquest elevat nombre de peticions que caldrà “comprovar i valorar alentirà els processos de selecció i, per tant, retardarà la data d’obertura de les instal·lacions esportives”. En paral·lel, s’estan fent reparacions a l’equipament.

Els 22 llocs de treball corresponen a perfils laborals concrets per fer funcionar la instal·lació. Es tracta de cinc recepcionistes, dos monitors per a la sala de fitness, una coordinador de la instal·lació, dos oficials de manteniment, un auxiliar administratiu, quatre monitors d’activitats dirigides aquàtiques, quatre monitors més per activitats de sala i tres monitors de socorrisme.

L’equip de govern (ICV-EUiA) ha decidit gestionar de forma directa el complex on hi ha les piscines interiors i exteriors, el gimnàs, pistes de tennis i frontennis i el pavelló esportiu conjuntament amb la sala polivalent, el camp de futbol i la nova pista de Can Parera. A més, es va rescatar la concessió d’una empresa. A partir d’una decisió judicial que li impedia la subrogació de la plantilla, el consistori va acomiadar els 29 empleats.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia